Zpět ze setkání

24.09.2012 22:20

Víkend se povedl, škoda, že utekl tak rychle. Program byl letos trochu volnější, vzhledem k mému nachlazení, jsem byla ráda, že byla i chvilka si odpočnout. I když, po příjezdu jsme se rychle ubytovaly, pak byla výborná večeře a už jsme si s Martinou Valovou rozdělovaly zájemce o výcvik poslušnosti na začátečníky a pokročilé. Poslušnost pro pokročilé jsme musela vzít hopem, než se setmělo a byl táborák.

Sobotní dopoledne patřilo tréningům agility a tance se psem. Společně jsme si připravily lehkou choreografii skupinového tance. Dohromady nás bylo 6 párů a  co je zajímavé, že věk psích tanečnic se pohyboval od 8 do 10,5 roku. Lucky se snažila a určitě byla ráda, že se může zúčastnit. Odpoledne proběhly dvě přednášky: první o úpravě šeltie z úst zkušené chovatelky a posuzovatelky exteriéru paní Svobodové a poté klikr tréning s Janou Zemkovou.

Na neděli byly připraveny malé závody v agility,  poslušnosti a „ sranda“ závod. Před vyhlášením výsledků nedělních soutěží jsme předvedly naše krátké předtančení.

Závěrem bych dodala jen to, že mě čím dál víc fascinuje, že se sejde „parta“ šedesáti lidí a letos rekordních 84 psů a vše proběhne v pohodové náladě a bez šarvátek mezi psy.

Odkaz na akci Setkání s šeltičkou

www.soloriens-shelties.com/setkani/4.vikend2012/index_4.html